Activiteiten kalender Brasserie Biesegek

In brasserie Biesegek organiseren we regelmatig een activiteit zoals een Zondagbrunch, een Gintasting of Mosselfestijn. Hieronder vind je een overzicht van de geplande activiteiten. Reserveren kan je per mail of telefonisch: +32 (0)89 - 25 43 83

Agenda

Paasbrunch, maandag 22/04

De paasbrunch wordt dit jaar georganiseerd op maandag 22/04. De paashaas komt dan zeker langs met een lekkernij voor iedereen. Voor de rest is de brunch uiteraard zoals altijd heel uitgebreid en vers. Terwijl mama en papa genieten aan tafel, kunnen de kinderen zich uitleven in Kinderrijck.

Reserveren!

Zondagbrunch voor Moederdag, 12/05

Ideaal om de moeders te vieren, een heerlijke zondagbrunch. Een prachtig cadeau voor alle moeders, uitgebreid brunchen met een extra attentie voor alle mama's. De kinderen kunnen naar hartelust ravotten in de speeltuin terwijl in alle rust mama kan genieten!

Reserveren!

Zondagbrunch voor Vaderdag, 09/06

Ook vader wordt bij ons gevierd met een heerlijke zondagbrunch. Tijdens het tafelen kunnen de kindderen spelen in onze mooie binnen- en buitenspeeltuin met tal van nieuwe attracties. We voorzien een kleine attentie voor iedere papa.

Reserveren!

Halloweenavond, donderdag 31 oktober

Op deze avond worden er heerlijke mosselen geserveerd vanaf 18.00u.Bovendien is er een spetterend live optreden vanaf 20.30u..KinderRijck is uitzonderlijk open tot 22u!
Voor de kindjes is het een echte Duivelse ervaring met:

 • Gratis gadget voor alle verklede kindjes
  - Meet & greet met de lieve heksjes
  - Kinderdisco
  - Schminken
  - Tattoos
  - Pompoensoep

Reserveren!

 

 

 

 

 

 

© Copyright Lasershoot Bilzen 2017.